Dárkový poukaz na zážitkové focení

2500 

Přinášíme vám dárek, který rozjasní oči a zanechá nezapomenutelné vzpomínky. Dárkový poukaz na focení je tou správnou volbou pro ty, kteří si rádi užívají život plnými doušky a touží po nových zážitcích. Ať už chcete obdarovat rodinu, partnera, těhulku nebo modelku, tento dárek bude trefou do černého.

Užijte si hodinku plnou zábavy a smíchu během focení. Získáte 10 úchvatných fotek, které jsou pečlivě vyretušované a připravené k okamžitému sdílení s vašimi přáteli a rodinou. A to není všechno! Pošleme vám náhledy všech snímků, abyste si mohli vybrat ty nejlepší.


Tento dárek je pro ty, kteří si rádi uchovávají vzpomínky na krásné okamžiky a milují pocit štěstí. Takže neváhejte a darujte skvělý zážitek sobě nebo svým blízkým již dnes!

profile-pic

Focení nemělo chybičku. Make-up byl nádherný a o foceni ani nemluvě. Zkoušeli jsme různá světla, efekt větru, měnili jsme oblečení a pózy. Hodina uběhla jako deset minut. Prostředí i lidé bylo na jedničku s hvězdičkou. Už teďka mám domluveny další termín. Moc moc doporučuji.

Kristyna
profile-pic

Focení s Míšou je naprosto bezkonkurenční, rádi se vracíme znovu a znovu a vždy si odnášíme ty nejkrásnější fotografie na které se s radostí dívám každý den. Příjemná a pohodová atmosféra vykouzlí skvělé prostředí pro focení díky čemuž se i můj manžel na focení vždycky těší :-)Děkujeme Míšo a Janičko za váš přístup a moc se těšíme zase na příště.Míšo jsi nejlepší! Profík na svém místě ❤️

Simona
profile-pic

Dobrý večer, focení se mi moc líbilo ani se mi nechtělo odcházet. Děkuju moc za příjemně strávenou aspoň tu hodinu kdyby se to dalo vrátit zpět šla bych to ještě odznovu. Nemůžu se dočkat fotek a už se moc těším. Byla jsem s Vámi spokojená a můžu Vás jen doporučit ostatním, bylo to moc příjemné, focení moc zábavné a odcházela jsem s úsměvem na tváři. 🥰 Ještě jednou moc děkuji a mějte tak profesionální přístup jako dnes. 🥰 S pozdravem

Kristýna

Kateřina Dvořáková

profile-pic

Vracíme se, to, myslím, mluví za vše 😊 Přemýšlet nad barvou oblečení ? Rozhodně ano! První focení jsem dostala jako dárek a bylo to těhotenské focení. Ani ne dva dny na to se nám narodil první syn. Od té doby je naší rodinnou tradicí nechat se každoročně všichni vyfotit u Michala. Děkujeme za trpělivost s naším rozrůstajícím se "bleším cirkusem"!

Kateřina Dvořáková
profile-pic

V přátelském prostředí a s kamarádským přístupem proběhlo focení na vysoké úrovni. Michal trefně využil ty správné mžiky k nafocení našich kouzelných dětí i celé rodiny. Nepochybuji v dobrý výsledek a už se těšíme na finální fotky.

Lukáš Vaďura
profile-pic

Focení s Michalem Pavláskem je vždycky super a fotky jsou ve výsledku dokonalé 🥰 S prací jsem naprosto spokojená a nemám co bych mu vytkla. Michal má bezedné nápady, fotky jsou originální. Po focení jsem plná dojmů, protože fotit s Michalem je velký zážitek. Moc mu děkuju za úžasné fotky a těším se na další focení ❤️

Kristýna Rexová
profile-pic

Ahoj Jani a Míšo, mockrát děkuji za skvěle strávené sobotní dopoledne. Naše prvotní nervozita a ostych byla po chvilce pryč a focení si celá rodina užila. Navodili jste nám velmi příjemnou a pohodovou atmosféru. Fotky jsou nádherné, babička bude mít z vánočního dárku určitě radost.

Petra
profile-pic

Bylo to naše první společné focení v profesionálním studiu. Udělalo na nás velmi dobrý dojem a počáteční rozpaky z nás spadly hned ve dveřích a to díky vřelému přijetí, kterého se nám dostalo od partnerky pana Pavláska, slečny Jany. Profesionální přístup pana Pavláska je zcela neoddiskutovatelný. Zcela si nás získal a díky němu jsme se cítili uvolnění a focení se stalo velmi příjemnou záležitostí. Nutno podotknout, že si pan Pavlásek hned získal přízeň i naší nejmladší Marušky. Moc se jí focení líbilo. Ještě jednou děkujeme a věříme, že naše pracovní setkání, nebylo poslední. Hezký den.

Radim
profile-pic

Dnešní foceni jsem si moc užila ve společnosti sympatické Janči, která mě krásně nalíčila a velmi profesionálního Michala, který mi poradil spoustu triků a tipů k dokonalé fotce. Bylo to velmi užitečně strávené odpoledne a doufám, že nebylo poslední. Teď usínám se skvělým pocitem a nedočkavostí na konečný výsledek.

Monika
profile-pic

I my děkujeme za úžasné focení❤️ Opět jsme byli maximálně spokojeni 🥰 Fotky, které nám Michal nafotil jsou opravdu kouzelné😍 Na focení se nám líbilo vše, nic bychom neměnili. A co by se mělo zlepšit? Michal by mohl při focení děti rozptylovat nějakými tykadýlky na hlavě 😊 Ještě jednou moc děkujeme👌

Vykoukalovi
profile-pic

Už dlouho jsem si přála zažít focení jako modelka. Čím víc se ale blížil termín focení, tím více jsem začínala být nervózní. Vlastně nevím proč. Asi proto, že Michal je profesionál a umí navodit příjemnou atmosféru, tak to ze mně hned spadlo. Focení bylo naprosto úžasné a já jsem si ho neskutečně užila. Musím taky pochválit profi líčení od Jany, bez kterého by to nebylo ono. A na závěr nutno dodat: není fotograf jako fotograf a Michal je v tomhle jednička. Děkuji a těším se na další spolupráci.

Klára
profile-pic

Focení jsme si moc užili a Vám a panu Pavláskovi moc děkujeme. Fotečky jsou překrásné, jsme velice spokojeni.

Kateřina
profile-pic

Ahoj Jani a Michale, fotky jsou nádherné. Nečekala jsem, že jich bude tolik povedených. Přece jen, zkorigovat kromě nás i Daníka je umění 😊 Michal je fakt borec. Včera jsme zasedli a dlouuuho vybírali další fotky. Nakonec jsme náš limit překročili, ale i tak to bylo o velkém rozhodování 🙂 Děkujeme moc, byl to opět zážitek. Mějte se hezky.

Petra, Luděk a Daník
profile-pic

Ahoj Michale, jen chci říct, že ten čas dnes s Tebou byl úžasný🥰 Mám celý den skvělou náladu a jsem celá natěšená, až budou hotové fotky… Jela jsem pak do Zlína a v prvním obchodě si koupila bílé rifle. Jen mě mrzí, že „až po“, na těch fotkách s černým pozadím by byly super, a to i na mě!😊 Díky moc za dnešní den, za ten zážitek, dodalo mi to hrozně moc chuti a energie. Díky za Tvůj přístup. Ty nejsi jen úžasný fotograf, Ty jsi i úžasný člověk. Přesně, jak napsala některá Tvoje klientka v komentářích…Ty tu jiskru vytáhneš z každé! Vůbec jsem si nemyslela, že bych mohla vypadat TAKHLE dobře👌 Už kuju plány, jak se k Tobě přijdu vyfotit jako stará paní…jestli se toho dožiju… Vím, že nejsem první a vůbec ne poslední, která pěje na Tebe chválu, ale všichni víme, proč tomu tak je…. Jen tak dál, držím Ti palce ve Tvé práci. Jsi fakt fotokouzelník 😍 I kdybychom se třeba už nesetkali, všechny tvoje fotky mě těší na duši, zase jsem je dnes večer obdivovala. Protože ony tu duši mají. A já naopak, ač se to možná nezdá, těch potěšení, o které bych v životě opravdu stála, moc nemám….. Dovoluji si Tě požádat o přátelství na FB. Přeju pěkný večer. 😍

Miluna Macíková
profile-pic

Absolutně profesionální a přátelský přístup. Žádné pózování. Nádherná přirozenost, která je pak vidět i na fotkách. Obrovské děkuji.

Eva
profile-pic

Supeeer fotenie ktoré nemalo chybu a neľutujem vôbec nič za mňa najlepší fotograf na Slovensku a v Česku. Ešte raz ďakujem a teším sa už na ďalšie fotenie!

Johanka
profile-pic

Nemám slov, naprosto skvělý fotograf s neskutečně profesionálním přístupem… Zatím moje nejlepší focení a i ty nejlepší fotky! 👌 Uteklo nám to neskutečně rychle ale těším se na další spolupráci, KDYKOLIV ZNOVA! Ani nevíš, jak jsem ráda, že jsem měla tu čest s tebou fotit, děkuji ti moc a všem doporučuji! 🥰

Tereza Dokoupilová
profile-pic

Dobrý den, focení u vás bylo úúúúžasné 🥰. Marně jsem přemýšlela, zda vám vůbec šlo něco vytknout a i kdybychom byli sebevíce rýpaví lidi, tak by nešlo vůbec nic najít.S manželem jsme z toho byli nadšení. Musíme obzvlášť vyzvednout váš přístup k nám jako k zákazníkům, i když naše spokojenost s vašim fotostudiem nestojí ani nepadá, vy jste k nám tak přistupovali.Nevíme, jak to pan Pavlásek dělá, ale nečekali jsme, že z toho vyjdou tak krásné fotky. Moc jsme s výsledkem spokojeni, včetně babičky, která ani nevěřila, že se naše Vaneska nechala takhle krásně nafotit. Neskutečná práce.Líčení přesně odpovídalo mé představě a uteklo jak voda, protože se s paní Maturovou moc dobře povídalo o všem možném.Kudy budeme chodit, tudy vás budeme doporučovat! 🤩Už teď těšíme na další focení.Děkujeme za nádherný den a ještě hezčí fotky.Skoro jsem zapomněla poděkovat za bonus k našemu objednanému balíčku v podobě fotografie navíc! Příjemně to potěšilo.

Gabriela s rodinou
profile-pic

Zdravím Vás oba, chci Vám ještě jednou moc a moc poděkovat za focení a veškerou péči, které se mi u Vás dostalo. Jako maminka dvou malých špuntů jsem si po dlouhé době při líčení náramně užívala, že jednou někdo pečoval jen o mě, já mohla relaxovat a ještě si u toho příjemně popovídat. Z focení jsem měla dost obavu. Jednak mi měla kamarádka během něj vozit po Hradišti v kočárku malou dcerku, která doposud beze mě nikdy nebyla, ale hlavně jsem nikdy neměla ze sebe pocit, že bych byla natolik hezká, aby to bylo hodno profesionálního zvěčnění, nejsem žádná modelka, no a samozřejmě jsem byla nervózní, jestli budu vůbec schopná nějak hezky zapózovat… Upřímně jsem si ještě ráno před odjezdem na focení říkala, jestli jsem se s touhle akcí nezbláznila – ráno odvést s dcerou v kočárku syna do školky, jako by se nechumelilo, potom hned utíkat zpátky domů, vytáhnout v ložnici z pod postele schovanou cestovku s oblečením na focení, dceru prohnat přes nočník, nalodit se se vším do auta, vyzvednout kamarádku, která měla dceru vozit, a honem jet – no zkrátka klasická uštvaná matka a z toho že mají být nějaké pěkné fotky😲 Ale smekám před Michalem, jsi vážně třída! Během povídání a vybírání oblečení na focení jsem zjistila že už se vlastně těším, co se nám podaří vytvořit. Celé focení pro mě bylo až nečekaně pohodové, uvolněné, vlastně jsem se necítila ani jako nějaká super modelka, i když vítr ve vlasech tomu takový lehký nádech dal, ale hlavně jsem se cítila jako já sama, když se sejdu s dobrým kamarádem, jen tak spolu trávíme klidné fajn dopoledne a najednou není potřeba žádné masky ani strnulosti. To pro mě znamenalo strašně moc ❤️ Pobavilo mě, když jsi na focení vytáhnul i hračky, které jsem s sebou měla pro malou, člověk by mohl říct, co je to za blbost, ale naopak – dobře víš, co děláš, a máš skvělý cit pro nevšední věci, ten výsledek byl prostě super 😎Když mi manžel před dvěma roky řekl, že by chtěl kalendář mých fotek, hned mi bylo jasné, že pokud to mám vůbec realizovat, pak to bude pravý dárek ke kulatinám, jen vydržet a nic neprozradit… Organizace takovéhoto překvapení pro partnera, se kterým sdílím jinak úplně všechno, mi dala vážně zabrat, nutno podotknout, že on sám mi to taky zrovna neulehčoval – měl zvláštní talent objevit se vždycky na místě, kde by normálně nebyl, nebo onemocnět a zůstat doma, když, jsem spoléhala, že si, přes den v, klidu výběru fotky u počítače (houby, po nocích u mobilu! 🙃), ale když jsem viděla jeho rozzářený pohled a nadšení po rozbalení kalendáře, musím říct, že to všechno stálo za to, naprosto! Pro manžela to byl jeho slovy nejlepší dárek na světě, já jsem si užila focení a i mně zůstala krásná památka. 🤩 A v neposlední řadě musím říct, že jsem měla pokaždé skvělý dojem z komunikace s Vámi oběma, jste lidé na svém místě a to je… dnes moc nevídané a pro mě prostě super! ?Ještě přidávám manželovu reakci:Když se mě manželka týden před mými 30. narozeninami zeptala, co bych si přál, říkal jsem, že nic. Chtěl jsem něco, co jsem jí říkal před více než dvěma lety a určitě na to už zapomněla a navíc na nic takové nebude mít kvůli naší stavbě a dětem čas. Mám rád velké nástěnné kalendáře s pěknými štíhlými ženami, které vidím stále v práci na dílně i kancelářích a říkal jsem jí tehdy, že bych tam chtěl mít i ji, že je na to přece dost sexy a má dokonalý zadeček… Miluju zadečky, jak já jim říkám podvozky (od pasu dolů). Tehdy mi řekla, že to půjde, ale pak už o tom nemluvila. No, žil jsem s tím, že dostanu jen ty blbé ponožky, protože je přece potřebuju a nic jiného přece nechci ? V den narozenin, když se mě zeptala, jestli chci už dárek, jsem se akorát zašklebil, když jsem věděl, co dostanu. Jak jsem se tak nějak přehrabal v ponožkách, k mému překvapení donesla ještě jeden balíček. První co jsem ji řekl bylo, že to nebalila doma, protože takovou izolepu, kterou použila na zalepení balícího papíru přece nemáme ?Když jsem uviděl, co v obálce bylo, byl jsem překvapen tak, jako snad nikdy! Nevím, jak to dokázala, ale dostal jsem kalendář s úžasnými fotkami a dokonce tam pózovala, což jsem ani nevěděl, že dokáže. Marně jsem se občas sám snažil udělat si její opravdu nádhernou fotku.Děkuji tedy fotografovi i vizážistce za profesionální přístup a perfektní ženu.

Eliška a její muž
profile-pic

…chtěla bych Ti ještě jednou poděkovat za úžasné odpoledne… je to super pocit, cítit se jako modelka. A fotky jsou nádherné… manžel byl nadšen🤩 A vybrat si byl nadlidský úkol.

Marie Vaňková
Pro koho je poukaz?

Pro slečnu nebo dámu, Pro rodinu, Pro kohokoliv

Mohlo by se Vám líbit…

  • Seriózní jednání

Snadná domluva

  • Parádní fotky
  • Pohodové a inspirativní focení

    • Hvězdné recenze

    321 skvělých recenzí 5/5 *****

    • Bezpečné platby

    SSL certifikovaná platba

    >